Harriets Tagelsmycken, alla armbandsmodeller

SEMESTERSTÄNGT 28/7 - 20/8. Jag tänkte inte stänga för semester men jag inser att jag inte hinner så mycket som jag trodde då kräftsäsongen har tagit fart på allvar!! Vilket är roligt men tiden blir knapp!! Om du vill skicka in tagel går det bra men tillverkning sker troligen i slutet på augusti eller september.

Här finns alla modeller på tagelarmband. Du skickar ditt eget tagel till mig för tillverkning. Bifoga en lapp med taglet där det framgår: Färdig längd på armband, inkl. lås och fäste, kontaktuppgifter, returadress samt om du vill ha ditt överblivna tagel i retur.  När du skickar ditt eget tagel, bifoga ditt beställningsnummer som du får vid orderbekräftelse på din e-post. Kom ihåg att tejpa ditt kuvert noga samt skriva avsändare. Smyckena levereras i Zip-påse i en organzapåse. Leveranstiden kan variera beroende på antal beställningar, ca 1-3 veckor, kan bli längre vid arbetstoppar.

Frakt sker med vanligt brev. Post Nord, vill du ha frakt med inlämningskvitto så köper du den längst ner på i denna kategori. Jag ansvarar inte för Postens hantering.

FRAKTFRITT vid beställning över 700 kr.

Skicka ditt tagel till: Hajaprodukter, Vändelstorp 8, 563 91 Gränna

Om du inte har eget tagel att skicka så kan du ändå beställa ett armband då jag har tagel på lager, skriv det i meddelande i kassan.

Titta gärna in på vår fb-sida: https://www.facebook.com/Harrietstagelsmycken/