Royal220 kr

Royal är ett platt armband av tagel som blir snyggt med två färger men fungerar även med enfärgat tagel eller med tillbehöret tenntråd (jämt antal trådar rekommenderas)i olika färger. Färdiga armband kan variera i utseende beroende på taglets struktur mm. Du klipper svanstagel mitt under svansroten och skickar hela längden till mig. Jag tvättar och sorterar taglet. Till denna modell går det åt ca 1 cm i diameter och ca 25 cm på längden. Har du längre tagel så skickar du hela längden.

Litet hjärta med färdig text, best friend eller love and belovet (osorterat), ingår i alla armband med lås och fäste i silver/guldfärgad metall, ej till armband med 925 Sterling silver. Alla armband levereras i zip-påse och organzapåse 

När du skickar taglet till mig så bifoga en lapp med beställningsnumret du får i kassan, samt önskad längd på färdigt armband. Tejpa ditt kuvert noga samt skriv avsändare.

För att få rätt mått på armband, mät tight runt handleden och lägg till 1,5-2 cm.

Om du inte har eget tagel att skicka så kan du ändå beställa ett armband då jag har tagel på lager, skriv det i meddelande i kassan.

Adress: Hajaprodukter, Vändelstorp 8, 563 91 Gränna